Den perfekta festlokalen för dig!

Upplev festligheter hos oss - skapa minnen som varar livet ut. Professionell och personlig service för att göra din fest oförglömlig.
Festlokal skåne, hos Nypongården

Din drömfest börjar hos oss!

Den perfekta platsen för att fira födelsedagar, jubileum och andra festliga tillfällen. Vi har en festlokal som passar både små och stora sällskap.

Oavsett om det är en företagsfest eller en privat tillställning, så är vår festlokal i Skåne den ultimata platsen att uppleva glädjefyllda stunder.

Vår festlokal i Skåne är anpassningsbar och kan skräddarsys för att passa dina specifika behov. Om du vill ha en elegant och formell atmosfär, så kan vi skapa den perfekta miljön för din drömfest.

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda flexibilitet när det kommer till mat och dryck. Därför ger vi dig möjligheten att välja mellan vårt eget cateringalternativ eller att hyra lokalen och ta med egen mat och dryck.

Om du planerar en fest i Malmö, så är vår festlokal det självklara valet. Med sitt bekväma läge och tillgång till moderna faciliteter kan vår festlokal, 10 minuter ifrån Malmö vara den perfekta platsen för din nästa festliga tillställning. Vi kan hjälpa dig inför en födelsedagsfest eller en jubileumsfest, så kommer vi att se till att din fest blir en framgångsrik upplevelse.

Utforska vår galleri

Utforska våra framgångsrika fester genom inspirerande bilder från vårt galleri!


Kontakta oss idag för att boka vår festlokal i Skåne och låt oss vara med och skapa en oförglömlig festupplevelse. Vi ser fram emot att vara värd för din nästa fest och att hjälpa dig att skapa minnen för livet.

Nypongården