Unika Bröllopsupplevelser hos Nypongården

Upptäck vår drömlika bröllopsplats med fantastisk service och magisk atmosfär. Skapa minnen för livet hos oss.
Bröllopspar kysser varandra. Detta sker hos nypongården

Bröllop i Skåne

Vi är stola över att erbjuda en oförglömlig upplevelse för brudpar som söker det perfekta bröllopet i skåne.

Med vår professionella service och en passion för detaljer skapar vi minnesvärda bröllopsceremonier och fester som kommer att bli tidlösa stunder att minnas.

Bröllopslokalen är 10 minuter utanför Malmö, vilket gör den till en idealisk destination för brudpar som söker bröllop i lantlig miljö med charm och elegans.

Nypongården kommer att guida er genom varje steg av planeringsprocessen för att säkerställa att varje detalj är perfekt anpassad efter era önskemål och visioner. Som bröllopslokal specialiserar vi oss på att skapa unika och personliga bröllop.

Vår expertis sträcker sig från att erbjuda en mångsidig plats för ceremonin och festen till att samarbeta med bröllopsleverantörer som kan bidra med allt från catering, blommor, musik och en fotograf.

För att göra ert bröllop ännu mer minnesvärt erbjuder vi en rad extra tjänster, som kan förstärka stämningen och atmosfären på er speciella dag. Ni kan välja att anlita häst och vagn för en romantiskt ankomst och fånga ögonblicket med hjälp av våra skickliga bröllopsfotografer.

Utforska vår galleri

Utforska våra framgångsrika bröllop genom inspirerande bilder från vårt galleri. Nypongården är här för att hjälpa dig!


Kom ihåg lista

Vi har skapat en kom ihåg lista, som är baserad på många års erfarenhet av bröllop. I listan finns det flera tips, om vad man ska tänka på inför sin stora dag!

Kontakta oss idag för att boka din bröllopslokal i Skåne och upplev den perfekta platsen för ett magiskt bröllop. Vi ser fram emot att få vara en del av ditt livs mest betydelsefulla ögonblick.

Nypongården