Drömbröllopet.

På en magiskt vacker plats, fantastisk mat, bästa musiken, stor bröllopstårta, bröllopsvalsen och ett riktigt rejält party med öppen bar.

Under åren har vi varit med och arrangerat ett stort antal bröllop och fester, såväl stora som små. Vi kan uppfylla nästan alla drömmar och resten hyr vi in. Ni kan dekorera festsalen hur ni vill och festa sent.

Från välkomstdrinken till nattamaten.

Boka gärna ett möte med oss, kom och känn efter, se möjligheterna och ta en sväng på dansgolvet.
I nära diskussion med er arbetar vi fram ett passande upplägg utefter era önskemål och förmåner. Allt för att göra denna dag till en oförglömlig upplevelse.

Våra Bröllopspaket.

Kuvertavgiften ligger mellan 450-595 kr/per person. I det ingår 2-3 rätters; förrätt, varmrätt, efterrättsmeny inkl. kaffe/te och allt runt omkring,
dukning med linnedukar och gårdsporslin.

Vi tar hand om er från det ni kommer tills baren stänger, samt städningen dagen efter. Lokalkostnad tillkommer.
Väljer ni att ha egen catering är det också möjligt att hyra festlokalen med ljud, ljus, bartender, mottagningskök m.m. för 34.000 kr och vi tar hand om städningen dagen efter.

Vi har filmduk och en scen inomhus för levande musik/orkestrar/DJ etc.
Ni får tillgång till lokalen från kl. 18.00 torsdag eller fredag kl. 12.00 innan då vi träffas för att ni ska godkänna dukning och övrigt. Då får ni även nyckel till lokalen och kan planera/dekorera de sista detaljerna i lugn och ro utan stress. På festnatten kan ni stanna till 02.00 eller enligt överenskommelse.

I paketet BRÖLLOP ingår:
Lokal + Lounge, scen, ljud, ljus, filmduk, WiFi, bar, kylar/frys
Dukning med linnedukar och servetter
2st Eldkorgar
3 rätters middag + kaffe/thé
2 Servis/1 bar personal & kockar
Bord
Stolar
Porslin
Glas
Bestick
Toalettartiklar
Diskning
Städning

Pris: Grundkostnad 22.500 kr +
kuvertavgift 525-595 kr/ppr.

Lokalhyra
Om ni önskar hyra lokalen och ta med egen mat och dryck går det också bra.

I hyran ingår:
Lokal + Lounge, scen, ljud, ljus, filmduk, WiFi, bar, kylar/frys
Bord
Stolar
Porslin
Glas
Bestick
2 st Eldkorgar
Mottagningskök
1 Bartender
Toalettartiklar
Diskning
Städning

Lokalhyra: 34.000 kr

 
3 saker våra gäster brukar ordna själva:
DRYCKER: Ni har möjlighet att ta med alla typer av alkoholhaltiga och andra drycker själva. (Vi kan sköta baren åt er, men ni köper in allt som ska användas och drickas i baren och till middagen.)
 
DEKORATIONER: Ni dekorerar själva. Blommor på bord, löpare, färger på band, ballonger och liknande bestämmer ni. Vi kan erbjuda en del större dekorationsmöjligheter som t ex en fondvägg bakom honnörsbordet, ett stort hjärta i trädgården mm. (mot separat kostnad.)
 
TÅRTA: Vi bakar inte själva. Vi har konditorer som vi gärna rekommenderar. Priset för tårtorna betalas utöver kuvertpriset enligt offert från konditorn. (Ni får också ordna egen tårta och ta med om ni vill, det gäller även snacks/frukt/choklad till baren.)